tirsdag den 12. januar 2010

Holiday Movie Preview Del 3

Fredagens spørgsmål er blevet udskudt til imorgen. Alt for mange film, for få gratis adgangskort. Sherlock Holmes-Robert Downey Jr. spiller super-detektiv, men med et twist - han er en actionhelt. Catch sætning: "Ele-fucking-mentry, Watson!"

White Ribbon-diverse grusomheder i en tysk landsby lige før Anden Verdenskrig I. Perfekt til når kiddies er ude af skolen!

The Young Victoria-Før hun var en tilstoppet undertrykt visne gamle Crone hun var kendt som "part i en pose". Emily Blunt som den unge Vicky.

Ungdom i oprør - Michael Cera spiller en nørd og hans suave alter-ego i denne tilpasning af romanen. Ikke alene er Cera i alle ungdoms orienterede komedie i dag, er han nu at få flere roller.

DAYBREAKERS-En hel verden befolket af vampyrer. Jeg kan bare høre studiet udøvende magt. "Disse børn i dag synes at kunne lide vampyrer. Så lad os gøre en vampyr film. Men at gøre det anderledes. Put i fem vampyrer. Nej, vent! Bedre - hvor omkring fire milliarder? "

Skudår - Amy Adams ordninger til at foreslå, at hendes kæreste i Irland den 29 februar, hvor legenden siger, at han ikke kan afslå. Men hun fik legenden forkerte og ender i Brigadoon.

BOG ELI-Hey, Hughes-brødrene er tilbage! Efter otte års afbrydelse de vender tilbage med en postapocalypic thriller. Den eneste ting fra vores verden, der overlever, er Twinkies.

Holdt for nar 2 - Vent et øjeblik. Der var holdt for nar 1?

QUEEN AT SPILLE-Action-adventure om en pige, der forelsker sig i skak. Stjerner Sandrine Bonnaire, hvem der gør hendes egne stunts.

CREATION - Paul Bettany og Jennifer Connelly som Mr. & Mrs Charles Darwin. Original Titel: Hey Hey, vi er de aber.

EDGE Of Darkness-Mel Gibson, så hvis det ikke han vil skyde skylden på jøderne.

Tandfe-Det er, hvad Hollywood køber og gøre (faktisk logline): Dwayne Johnson er en hockey spilleren er kendt som Tandfe fordi han udskærer modstandernes tænder. Men den virkelige Tandfe udkast ham i told for en uge. Til overvejelse: Best Picture.

NÅR I ROM-Heldigvis er noget lidt mere realistisk end de Tandfe. Kristen Bell stjæler mønter fra et magisk springvand.

Se dig på Cineplex!

Ingen kommentarer: