lørdag den 27. november 2010

Varemaerke Mobning: Foedsel af en TTAB Bekraeftende forsvar?

USPTO's nylige anmodning om kommentarer vedrørende varemærke bøller [TTABlog udstationering her] har sat tunger logrer og sind drejning. TTAB veteran Jack Clifford nylig stillet en ny version af \ "urene hænder \" affirmative forsvar i Kellogg Nordamerika Company v. Malt-O-måltid Company, indsigelse nr. 91196938: varemærke mobning.


Kellogg imod Malt-O-måltid ansøgning om registrering af varemærket FROSTET tumler hvedesorter for morgenmadsprodukter, og hævdede risiko for forveksling med sin registrerede varemærker FROSTET MINI-hvede, MINI-hvede, og mini-hvede LITTLE bider for kornprodukter.

Malt-O-måltid svar indeholder følgende påstande i sin Bekræftende Forsvar:

5. Modstander har indledt en praksis med \ "varemærke mobning \", som er beskrevet som varemærkeindehaveren, som anvender sin varemærkeret til at chikanere og skræmme en anden virksomhed ud over, hvad loven med rimelighed kan fortolkes til at tillade.

6. Ifølge forskning offentliggjort af \ "TTAB Across the Board \" [Se TTABlogposting her], opposer indgav mest TTAB sagen og udvidelser af tid til at modsætte sig anmodninger med TTAB i 2009, og opposer's varemærke portefølje er langt mindre end mange andre .

7. Modstander har tidligere modsat en lang række ansøgninger indgivet af ansøgeren, hvis begrundelsen for indsigelsen var tvivlsomme, svage, eller overdrevet. Modstander forsøger at uretfærdigt øge omkostningerne for overgang til sagsøgeren at konkurrere på markedet ved at indgive denne og andre grundløse indsigelser med TTAB.

8. Den langvarige og sædvanlige praksis varemærke mobning udøvet af opposer giver modstander urene hænder og barer lindring til opposer.

9. Sagsøgeren er en lille virksomhed, der er skadet af opposer's retstvister taktik hvori opposer forsøg på at håndhæve sin påståede varemærkerettigheder ud over en rimelig fortolkning af rækkevidden af de rettigheder lovligt ydet til varemærkeindehaveren.
Lad os holde vores kollektive øje på denne ene. Naturligvis, hvad den ene part ser som \ "mobning, \" de andre ser som \ "nødvendigt politiets arbejde. \" Lad os se, hvordan TTAB ser det.

Tekst Copyright John L. Welch 2010.

Ingen kommentarer: