mandag den 24. november 2008

Usability Forskning i Federated Login

Ved Eric Sachs, Product Manager, Google Security


Federated login er blevet et mål af internettet samfund i lang tid, men dens anvendelse er stadig forholdsvis lav, især i forbrugernes rummet. Dette har ført til det konstante behov for brugerne at oprette endnu en konto til at logge ind på en ny hjemmeside, og de fleste forbrugere bruge den samme adgangskode på tværs af websteder, selv om de er klar over det er en dårlig sikkerhed praksis. I virksomheden plads, mange software-as-a-service leverandører såsom Salesforce.com og Google Apps til dit domæne gøre støtte delstater login, men endog de sælgere støder usability problemer.


Den 12 september OpenID Foundation holdt et møde for at indsamle feedback om, hvordan man kan udvikle den bedste praksis, viden om hvordan, så den kan anvendes af websteder i et større antal markedssegmenter. Mødet var repræsentanter fra mange mainstream-websteder, herunder The New York Times, BBC, AARP, Time Inc., og NPR. Google har været forsker delstater login teknikker, og på det møde, vi viste, hvordan en traditionel loginboksen kan udvikle sig (se nedenfor) til en ny version af login-feltet, der bedre understøtter delstater login.




Vi har også delt en resum?/ a> af vores usability forskning, der forklarer, hvordan det hjælper et websted tilføje understøttelse til delstater login for nogle brugere uden at skade anvendelighed for resten af webstedets brugere. Vi håber, at industrien grupper, som dette udvalg i OpenID Foundation, vil fortsætte med at udveksle ideer og erfaringer, så vi kan udvikle en model for delstater login, der kan stort set installeres ved websteder og bredt anvendt af forbrugerne. Hvis din virksomhed har erfaringer eller forskning, som du kan dele, vi håber du vil blive involveret med OpenID samfund og deltage i de videre drøftelser af dette emne.

Ingen kommentarer: